Typ av jobb

Heltid

Skickad

3 dagar sedan

Beskrivning

Academic Resource söker nu flera Laboratorieingenjörer med fokus på ELISA för framtida tjänster till läkemedelsföretag i Stockholm. I rollen kommer du att arbeta med analyser‚ främst ELISA‚ i laboratoriemiljö. Tjänsterna är konsultuppdrag med placering i Stockholm och förväntas tillträda någon gång efter årsskiftet.

Som Laboratorieingenjör utför du självständigt analyser med hjälp av olika analystekniker‚ främst ELISA‚ samt ansvarar för att analysen uppfyller GMP– och myndighetskrav. Du kommer att leverera provsvar till berörda avdelningar med kort ledtid. Arbetstempot kan tidvis vara högt och det är viktigt att du kan planera ditt arbete väl samtidigt som du är flexibel för omprioriteringar.

Arbetsuppgifter

• Utföra ELISA analyser samt utfärda tillhörande dokumentation

• Kontrollera produktionsprocessens kvalitet och leverera provsvar med kort ledtid

• Kontrollera att färdiga läkemedel uppfyller de kvalitets– och aktivitetskrav som krävs för frisläppning till marknad

• Granska analyser

• Kontrollera att instrument och analysmetoder är fungerande och uppdaterade

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete‚ antingen från utbildning eller genom tidigare anställningar. Du har relevant högskole–/universitetsutbildning‚ exempelvis BMA‚ molekylärbiolog‚ biokemist eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av analysmetoden ELISA samt andra liknande metoder såsom koagulationsanalyser med STA–R och Access immunoassays‚ liksom erfarenhet av arbete enligt GMP. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du driven och initiativtagande‚ har god förmåga att arbeta självständigt såväl som samarbeta med andra. Du vågar ta egna beslut och trivs med att själv planera och utföra ditt arbete. Arbetet kräver att du är noggrann‚ flexibel och serviceinriktad samt att du trivs med att arbeta efter utsatta tidsmål.

Om Academic Resource
Academic Resource är rekryterings– och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning‚ Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science‚ Ekonomi & Finans‚ samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen.

Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings– och rekryteringsföretag‚ vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension‚ friskvårdsbidrag och försäkringar‚ semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Är du den vi söker?

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande‚ så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter‚ ange referensnamn: Sle1119

Frågor besvaras via mail av:

Frågor besvaras via mail av:

Fanny Sylwander

fanny.sylwander@academicresource.se

Julia Engström

julia.engstrom@academicresource.se

Sökord: laboratorie labb ingenjör qc quality control analyser gmp kvalitet kontroll biokemi bma molekylär biologi elisa pipettering kemi läkemedel industri produktion process elisa assay frisläppning lediga jobb stockholm labb life science

We take you further!

Om företaget

A
A
A
A

Academic Resource

Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans, samt Life Science.Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen.

Företagets storlek

20 till 49 anställda