JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
SKÅ
SKICKAD
6 dagar sedan

Beskrivning

Höganäs AB tillverkar och packar granulat och pulver främst i påsförpackningar och har idag ca 80 anställda.   Recipharm Höganäs AB söker Kvalitetssäkrare till QC Vill du vara med och förstärka vår Kvalitetsavdelning under pågående expansion? Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är dessutom ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.   Arbetsuppgifter:
  • Provtagning av råvaror och förpackningsmaterial
  • Kontroll av förpackningsmaterial och färdigprodukt
  • Packning och skickning av prover till våra externa samarbetspartners
  • Utföra hygienkontroller
  • Uppdatera och skapa ny dokumentation; såsom instruktioner och föreskrifter
  • Vara delaktig i företagets arbete med ständiga förbättringar och avvikelser
 Dina kvalifikationer Vi söker en engagerad medarbetare som är hjälpsam och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förväntar oss att du är positiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya uppgifter. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Word och Excel.   Följande erfarenhet är inte ett krav, men meriterande för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning inom läkemedelsteknik, Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande.
  • Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustri där det ställs höga krav på hygien, dokumentation och noggrannhet.
  • Erfarenhet av att arbeta med elektroniskt dokumenthanteringssystem och affärssystem som t ex SAP.
  Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.
Vi vill att du söker direkt via vår hemsida www.recipharm.com Vi vill ha din ansökan senast 2021-09-20. Vi jobbar med löpande urval. Om Recipharm Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 11 miljarder kronor per år och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com