Konsultchef Säljare Bemanningsansvarig

Vårdbemanning Sverige AB

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
6 dagar sedan
Vi på Vårdbemanning Sverige söker nu duktiga konsultchefer till vårt kontor på Brunnsgatan i Stockholm!

Du som söker är en lösningsorienterad och driven person som gillar att ta egna initiativ. Du är även mån om att skapa goda, långsiktiga relationer. Vi är efter fem år i branschen ett av landets största vårdbemanningsföretag och tror att du vill vara en del av vår fortsatta utveckling.

Vi är ett ungt och glatt gäng som värdesätter att ha roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

Som konsultchef på Vårdbemanning Sverige tar du kontakt med nya vårdkonsulter samtidigt som du förvaltar de befintliga. Du är ansvarig för hela bemannings- och rekryteringsprocessen från inledande kontakt till leverans och uppföljning. Däremellan ingår bland annat granskning av CV, referenstagning samt förhandling. Du sköter även logistik och administration kring dina ärenden. Du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och är ansvarig för att alla inblandade parter är nöjda.

Du som söker

Vi söker dig med en akademisk bakgrund inom exempelvis personal eller ekonomi. Även du med sjukvårdsrelaterad utbildning på högskolenivå är välkommen att söka. Tidigare erfarenhet av bemanning eller försäljning är ett krav.

Som person är du självgående, ansvarstagande och prestigelös. Du motiveras av att arbeta målinriktat och trivs med att skapa nya och långsiktiga affärsrelationer. Tidvis är tempot högt och du har en god förmåga att prioritera. Du kommunicerar väl i tal och skrift eftersom arbetet huvudsakligen sker via telefon och mail.

Tjänsten och företaget

Tjänsten är på heltid, dagtid med önskemål om start under hösten 2021. Fast lön samt ett rörligt bonussystem tillämpas.

Vårdbemanning Sverige startade sin verksamhet under 2014 och är idag ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård. Vi bemannar framgångsrikt privata, kommunala och regionalt drivna vårdinrättningar och sjukhus över hela Sverige med kompetent vårdpersonal. Vårt fokus ligger idag på bemanning med specialistläkare och specialistsjuksköterskor.

Ansökan och kontakt

Frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen samt ansökan mottages via mail: emma.antonsson@vbsverige.se

Vi intervjuar löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan

Om företaget

Vårdbemanning Sverige AB