Typ av jobb

Heltid

Skickad

2 dagar sedan

Beskrivning


Key Account Manager
Göteborg - Lindholmen Science Park


Vill du arbeta på ett bolag i en spännande tillväxtfas?
PS Finance Group är på en tillväxtresa och erbjuder branschens vassaste tjänster inom vår nisch, fakturans värdekedja. Idag är vi 30 kollegor som jobbar inom ekonomi, juridik och försäljning. Nu är vi i en spännande och expansiv fas med stark tillväxt där vi behöverstärka upp vår organisation med en Key Account Manager.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i vårt grymma försäljningsteam med fyra andra kollegor där glädje och passion för sälj präglar det dagliga arbetet. Du kommer att ta över stafettpinnen i det viktiga arbetet att ansvara för ett antal av bolagets nyckelkunder.

I din roll kommer du att arbeta med att stärka och utveckla kundrelationen, förhandling av avtal och merförsäljning. Du kommer att vara en viktig länk mellan PS Finance och kunden där du ska säkerställa ett bra samarbete och kommunikation. En viktig del av rollen är analys och utveckling av våra kundsamarbeten och prestation. Självklart vill vi att du ska vara med och skapa nya affärsmöjligheter så en del nyförsäljning ingår i tjänsten där du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering, bokning av möten, genomförande av besök till avtalsskrivning och uppföljning. Du är placerad i Göteborg och våra kunder finns på den nordiska marknaden men med fokus på Sverige.

Vi erbjuder
PS Finance Group är en entreprenöriell arbetsplats med fokus på flexibilitet, det personliga bemötandet och hög kompetens. Tillsammans med en bra lön så erbjuds du ett schysst förmånspaket med pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och möjlighet till att löneväxla. För oss är det viktigt med högt i tak, att arbeta i team och ha roligt på och utanför jobbet! Vi trivs att göra saker tillsammans och hoppas att du följer med på vår stående padeltid! Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och vår ambition är att se dig växa i denna roll tillsammans med oss.

Vem söker vi
Du trivs självklart med att arbeta i ett högt tempo och att bygga långsiktiga relationer. Du är engagerad, brinner för försäljning och har lätt för att se nya möjligheter där kunden är i fokus. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera i tal och skrift. Till sist så tror vi att du har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning eller motsvarande erfarenhet. Du behöver även ha några års erfarenhet av framgångsrik försäljning inom B2B.

Tillsammans med säljteamet kommer du att få bolaget att nå nya höjder samtidigt som du har en fantastisk personlig utvecklingsresa framför dig.

Vi är på en tillväxtresa med ett tydligt uppdrag att skapa affärsnytta, vårda de kunder vi har och självklart se till att ta in ännu fler kunder – välkommen ombord att göra resan med oss!

För att ta nästa kliv så söker vi en driven, kundorienterad och analytisk lagspelare som välkomnas till vårt tighta säljteam som präglas av framåtanda, vinnarinstinkt och ha roligt på jobbet. Att vi dessutom erbjuder marknadens bästa tjänster inom vår nisch, är avslutningsvis ytterligare ett stort plus. Jag ser personligen fram emot din ansökan”

Eric Winter - Försäljningschef


Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/ps-finance-group

Kontakt
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Helena Alexandersson, HR Chef helena.alexandersson@psfinancegroup.com telefon +46 73 5206657.Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR lagstiftningen. Skicka din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!Sökord: Säljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Fältsäljare, Distriktsäljare, Regionsäljare, Storkundsäljare

PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Amsterdam och Frankfurt. Vi har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalificerade tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt. Läs mer om oss på https://psfinancegroup.com/


Om företaget

P
P
P
P

PS Finance Group AB

Vi på Säljpoolen rekryterar specialister inom försäljning, ledarskap och marknad, och har gjort det sedan 1995.

Sugen på befordran?

Arbetar du som chef, säljare eller inom marknad? Är du duktig? Vill du utvecklas ännu mer?

Vi är alla säljares bästa vän. Vi ser till att de säljare/säljchefer som verkligen förtjänar sin titel får möjlighet att hitta sin nya utmaning via oss!

Sättet att söka jobb idag ser inte ut på det sätt det gjorde när vi startade bolaget för 20 år sedan. Då skrev man som sökande brev och skickade in – Idag söker man jobb på nätet och via mobil. Hur man söker jobb om 5 år kommer säkerligen förändras än mer - vi skall vara med på den resan och se till att du som söker jobb alltid kan göra det på ett modernt, säkert och bra sätt.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta din nästa utmaning som exempelvis

 • Säljare
 • Innesäljare
 • Key Account Manager
 • ÅF Säljare
 • Marknadsassistent
 • Marknadsförare
 • Marknadschef
 • Country Manager
 • Säljledare
 • Försäljningschef
 • Eller kanske som marknadsinriktad VD

Många av de kandidater vi har träffat är idag våra kunder och anlitar oss för att stärka sina organisationer. Vi tror att det beror på att vi alltid behandlat och informerat våra kandidater på ett sätt som gör att de får förtroende för oss. Det är enkelt, vi har försökt tänka på hur vi själva ville bli bemötta när vi sökt jobb.

Vi är rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö - och vi vill hjälpa dig att hitta din nästa utmaning någonstans i Norden.

Jobbsökartips:

Vill du få tips på vad du kan tänka på när du söker ett spännande jobb?

http://www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/soka-jobb-tips" target="_blank

Hittar du inte rätt jobb för dig just nu?

Tag dig tre minuter och registrera ett matchmail hos oss så skickar vi jobbtips till din mail när det dyker upp något inom dina intresseområden!

Var social med oss!

Följ oss gärna på våra sociala medier, vi finns på Facebook, Linkedin, Twitter och Instagram. https://register.masterhelp.se/candidate/login/" target="_blank

Företagets storlek

20 till 49 anställda

Grundades

1995