Professionals Nord Rekrytering AB
JOBBINFORMATION
PLACERING
Göteborg, VTG
SKICKAD
2 dagar sedan

Beskrivning


Är du en nyexaminerad lagspelare med kunskap inom Java? Har du ett brinnande intresse för programmering och vill utvecklas hos ett bolag som ligger i framkant inom automation och robotisering? Vi hjälper nu vår kund i Partille att hitta sin nya stjärna som system support engineer. Vi går igenom ansökningarna löpande så tveka inte, sök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en system support engineer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på ett långsiktigt uppdrag. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Rollen innebär att du med Java som främsta redskap, arbetar med tekniskt komplexa lösningar tillsammans med ditt team och kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter. Exempelvis programmering, testning och kundkontakt. Rollen är delad, du kommer dels sitta med utveckling men också en hel del support. Bolaget ligger i framkant vad gäller framtidens intralogistik och teknik, med kunder som befinner sig främst inom logistikbranschen. Vilka de hjälper med tekniskt avancerade logistiklösningar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds:

* En bred tjänst som är perfekt att bygga en grund på för framtiden

* Ett trevligt och kunnigt team där sammanhållning och lagarbete värderas högt

* Ett marknadsledande bolag där du har möjlighet att växa och utvecklas

Arbetsuppgifter
Som system support engineer ingår du i ett team om fem personer. Det finns fem team á fem kollegor på avdelningen och tillsammans möter ni kundernas behov vilket kan innefatta support, utveckling eller testning av mjukvara och andra system.

Java är det främsta programmeringsverktyget och vi ser att du har med dig viss kunskap inom detta sedan tidigare.

Du kommer exempelvis arbeta med:

* Mjukvaruutveckling

* Testning

* Kundsupport

Var 5:e vecka arbetar du nattjour vilket självklart är på flexibel ort och ger ersättning därefter.

Vi söker dig som
* Har en högskoleexamen inom automation, mekatronik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande utbildning.

* Har kunskaper inom Java och SQL.

* Har ett intresse för programmering, inget krav på att faktiskt kunna programmera

* Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

* Har tidigare arbetslivserfarenhet ifrån en supportroll.

* Har erfarenhet av Oracle PL/ SQL, och/eller Oracle Forms & Reports.

* Har kunskaper i fler av de nordiska språken.

* Har goda kunskaper inom programmering.

Vi vet att dina personliga kompetenser är en förutsättning för att du ska trivas på uppdraget, samt leverera hög kvalitet i din roll. Du är en teamplayer som trivs med att både stötta och ta input från dina kollegor. Du gillar att ha kontakt med människor och trivs i en roll där du har kontaktytor både internt och med kunder. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom IT, tillsammans med bolaget du arbetar på. Här finns det fina möjligheter för rätt person.

Om företaget

Professionals Nord Rekrytering AB logo

Professionals Nord Rekrytering AB

Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass. Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen och vi jobbar därför med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi vill göra människor lyckliga varje dag!

Vill du veta mer om oss? Läs mer på professionalsnord.se

FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Konsulttjänster
WEBBPLATS
https://professionalsnord.se/