Sopra Steria Sweden
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Östersund, JÄM
SKICKAD
3 dagar sedan

Beskrivning


Hej Javautvecklare – kom hjälp oss göra nytta i samhället!

Äntligen! Chansen, att jobba med härliga kollegor som stöttar dig i din personliga utveckling, är här! Är du en driven teamspelare som vill vara med och göra skillnad i samhället? Vill du jobba med spännande tekniker och samtidigt vara med och bygga en arbetsplats där du som individ hela tiden utvecklas? Då har vi jobbet för dig!

Sopra Steria är ett växande IT-konsultföretag som stöttar våra kunder inom hela deras digitalseringsresa. Vår vision är att vara det ledande IT-bolaget som ser till att våra kunder lyckas genom att vi är nyfikna, vi har kunden i fokus och vi har hjärtat med i allt vi gör. I Östersund siktar vi på att bli 50 medarbetare inom 5 år. Vi har en stark sammanhållning och vi jobbar kontinuerligt för att alla medarbetare ska känna sig delaktig i kontorets utveckling och vision. För oss är det en självklarhet att dela kunskap mellan oss och vi löser utmaningar tillsammans. Den kulturen har också bidragit till att vi är utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2021 av Great Place to Work.

Som person tror vi att du är drivande, ansvarstagande och har en förmåga att själv hitta förslag till förbättringar och nya lösningar. Vi tror dessutom att du har ett brinnande intresse för teknik. Samtidigt är du både van vid och vill jobba nära kundens verksamhet. Vi på Sopra Steria anser att samarbete är viktigt för framgång och vi tror därför att du är en flexibel team-player.

Som javautvecklare kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för komplexa system och lösningar hos våra kunder. Det är då viktigt att du gillar utmaningar, ansvar och att driva saker framåt. I våra projekt är det med den senaste tekniken du arbetar, du bidrar med din kunskap och du får förtroendet att styra och påverka för att leverera resultat som imponerar.

  • Du har minst 3 års erfarenhet som Javautvecklare
  • Teknisk kunskap inom Openshift, Spring Framework och Spring Boot är meriterande.
  • Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Du tycker om att sätta dig in i kundens önskemål och bidrar till att hitta effektiva lösningar.
  • Du tycker om att bidra till att skapa en god teamkänsla, är flexibel och prestigelös.
  • Erfarenhet av att jobba som IT-konsult är starkt meriterande

På Sopra Steria finns en stark anda av entreprenörskap och innovation – och vi lovar dig att du kommer få vara med på en spännande och utvecklande resa. Så tveka inte, ansök redan idag!

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida! Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail. Om du har frågor om tjänsten eller oss som bolag är du välkommen att kontakta Mona Swartling,

mona.swartling@soprasteria.com

Urvalsprocessen sker löpande och rollen kan bli tillsatt innan utsatt slutdatum. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om företaget

Sopra Steria Sweden logo

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Management Consulting Services
GRUNDAT
1983
WEBBPLATS
http://www.soprasteria.se