Sopra Steria Sweden
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Östersund, JÄM
SKICKAD
3 dagar sedan

Beskrivning


Är du en erfaren Javautvecklare som är redo för nästa kliv i karriären?

Motiveras du dessutom av lagarbete, där vi tillsammans växer och är med på en framgångsrik resa?

Då borde du flytta in på vårt innovativa Östersundskontor!

Sopra Sterias tighta team i Östersund fortsätter att växa. Vi består redan av ett gäng sociala och drivna medarbetare som brinner för att utvecklas inom våra yrkesroller. Vi hjälper varandra och våra kunder att nå sina mål. I takt med att vi växer så behöver vi också fler konsulter som tar ett ledande ansvar.

Nu söker vi en Java Technical Lead som kan axla en ledande roll bland javautvecklarna. Med en solid teknisk grund att stå på förväntas du säkerställa att javautvecklarnas kompetensnivåer bibehåller en hög lägstanivå, samt att vi fortsätter att leverera moderna lösningar till våra kunder. Som konsult på Sopra Steria kommer du att få arbeta med spännande uppdrag som bidrar till nytta i samhället. Här tar du ansvar för dina uppgifter tillsammans med kunniga och hjälpsamma kollegor.

Som person tror vi att du är drivande, ansvarstagande och har en förmåga att själv hitta förslag till förbättringar och nya lösningar. Vi tror dessutom att du har ett brinnande intresse för teknik. Samtidigt är du både van vid och vill jobba nära kundens verksamhet. Vi på Sopra Steria anser att samarbete är viktigt för framgång. Och vi tror därför att du är en flexibel team-player. Se en video från vårt team här: https://www.northerntechrepublic.com/soprasteria

Vem är du?

Som Java Tachnical Lead kommer du ansvara för komplexa system och lösningar hos våra kunder. Det är då viktigt att du gillar utmaningar, ansvar och att driva saker framåt. I våra projekt är det med den senaste tekniken du arbetar, du bidrar med din kunskap och du får förtroendet att styra och påverka för att leverera resultat som imponerar.

  • Du har minst 5 års erfarenhet som Javautvecklare, och har haft ledande roller i projekt.
  • Du är van av att använda agila metoder för att nå teamets mål.
  • Teknisk kunskap inom Openshift, Spring Framework och Spring Boot är meriterande.
  • Flytande språkkunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Du tycker om att sätta dig in i kundens önskemål och bidrar till att hitta effektiva lösningar.
  • Du tycker om att bidra till att skapa en god teamkänsla, är flexibel och prestigelös.
  • Erfarenhet av att jobba i konsultbranschen är starkt meriterande.

På Sopra Steria finns en stark anda av entreprenörskap och innovation – och vi lovar dig att du kommer få vara med på en spännande och utvecklande resa. Så tveka inte, ansök redan idag!

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande i Europa inom digital transformation. Vi är, enligt Great Place to Work, en av Sveriges bästa arbetsplatser. I Östersund siktar vi på att bli 50 medarbetare inom 5 år. Vi har en stark sammanhållning och vi jobbar kontinuerligt för att alla medarbetare ska känna sig delaktig i kontorets utveckling och vision.

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Vi har som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen och våra ledord är innovation och Power of sharing.

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida! Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail. Om du har frågor om tjänsten eller oss som bolag är du välkommen att kontakta Mona Swartling,

mona.swartling@soprasteria.com

Urvalsprocessen sker löpande och rollen kan bli tillsatt innan utsatt slutdatum. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om företaget

Sopra Steria Sweden logo

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Management Consulting Services
GRUNDAT
1983
WEBBPLATS
http://www.soprasteria.se