Ingenjör kraftelektronik till Unjo AB, Göteborg

Unjo AB

Göteborg, VTG

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Göteborg, VTG, SE
Heltid
PLACERING
Göteborg, VTG
SKICKAD
2 dagar sedan

Ingenjör kraftelektronik
Göteborg

Nu söker vi dig som vill vara med på vår spännande resa och som brinner för kraftelektronik.

Du blir en viktig del av ett mindre och snabbväxande företag inom kundanpassade motorstyrsystem för elmotorer. Våra fantastiska medarbetare och den pågående elektrifieringen av produkter gör att vi växer snabbare än någonsin. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden, såsom förnybar energi, fordon, medicinteknik, robotar och annat spännande.

"Som ledare värderar jag alla i organisationen och vi skapar möjlighet för alla att få utvecklas. På så sätt behåller vi nöjda, motiverade medarbetare som ges förutsättningar att prestera. Min ledarstil är situationsanpassad så alla får den ledning de behöver. Prioritet ett för mig är att skapa motivation och glädje tillsammans med mina team."

- Tony Rydebrink, R&D Manager

Läs mer om vad dina blivande kollegor har att säga om tjänsten och företaget påhttps://career.masterhelp.se/unjo

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team inom produktveckling där du ansvarar för digital och analog hårdvaruutveckling med fokus på kraftelektronik. Varje projekt stöttas av en projektledare som du och några medarbetare arbetar tätt tillsammans med i huvudsakliga uppgifter, som t.ex:

 • Förstå och bryta ner kundkrav till tekniska designkrav
 • Systemering och konstruktion enligt kravställningen
 • Granskar/godkänner egna och medarbetares konstruktioner samt generera tillverkningsunderlag och beställa prototyper
 • Skriva verifieringsinstruktioner, verifiera och dokumentera
 • Mäta, analysera, göra bedömning av utvecklade produkter mot legala krav som EMC och LVD direktiven
 • Förbättra rutiner och processer som stödjer utvecklingsarbetet
 • Delta i framtagande av tidplaner, riskanalyser och dokumentation
 • Stundtals leda projekt/delprojekt
 • Löpande hantera mindre ärenden som reklamationer och kravändringar

Din bakgrund
Du har genom åren fått en fördjupad kompetens inom digital och analog hårdvara med fokus på kraftelektronik. Du förstår hur man systemerar hårdvara och kan interaktionen mellan mjukvara, elektronik och mekanik. Dina tidigare erfarenheter gör att du idag kan anta en senior roll med djupare kunskaper inom:

 • Konstruktion (i tex Altium) av kraftelektronik för lite högre effekter
 • Beräkning och simulering i t.ex. LT Spice
 • Mätteknik
 • Labbarbete
Som person är du självständig men också en lagspelare med ett stort teknikintresse. Du trivs med att arbeta med flera olika produkter och projekt parallellt och bidrar till ett starkt lagarbete på företaget och i projekten.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Tony Rydebrink, R&D Manager, på 0734-60 86 26 eller

(du ansöker via ansökningsknappen nedan)

För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering AB, på 0733 336080.

Vi ber dig söka omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Unjo har sedan 1996 utvecklat, konstruerat, tillverkat kundanpassade motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett världsledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Vi har levererat motorstyrningsprojekt till olika industrier i mer än 20 år som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg. Läs mer om oss på www.unjo.se

Om företaget

Unjo AB

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it.

Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. 

Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. 

Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering. 

FÖRETAGETS STORLEK
10 till 19 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
WEBBPLATS
https://www.intenso.se/sv