Industrielektriker

AAK Sweden AB

Karlshamn, BLE

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Karlshamn, BLE, SE
Heltid
PLACERING
Karlshamn, BLE
SKICKAD
6 dagar sedan
Vi söker nu en Industrielektriker till vår anläggning i Karlshamn

AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet.

Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.

Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.900 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.

We are AAK – The Co-Development Company

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten

Till vår El- och instrumentavdelning söker vi nu en ny medarbetare.

Du kommer arbeta på en avdelning tillsammans med 17 erfarna medarbetare. Du blir en del av teamet som ansvarar för att kraft-, styr-, mät- och automationssystemen fungerar. Vi arbetar nära våra produktionsavdelningar och vårt mål är att bistå produktionen med vår kompetens så att vi ska kunna producera dygnet runt. Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer aktivt arbeta med detta genom att medverka i olika projekt.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till chef för El- och instrumentavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning, arbetstidsformen är dagtid och beredskap ingår efter din introduktion.

Vem är du?

Erfarenhet:

Vi söker dig som har en gymnasieexamen från El-programmet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från liknande arbeten inom industrin ser vi som ett plus. Har du vidareutbildning inom drivsystem, styr- och reglerteknik eller industriautomation är det meriterande.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi ser även att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:

Vi söker dig som är en lagspelare och vill vara del av en arbetsgrupp där vi hjälps åt och tar ansvar. Du har ett stort intresse för teknik och säkerhet.

För att lyckas med arbetet krävs att du kan arbeta självständigt. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar, är noggrann och driven i ditt arbetssätt. Du är flexibel, har en känsla för service och förmågan att prioritera bland de arbetsuppgifter som uppkommer. Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för El- och instrumentavdelningen, Johan Asper, på telefon 0708-432450 eller via mail johan.asper@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Karl Lindqvist, på telefon 0725-86 74 96 eller via mail karl.lindqvist@aak.com.

Ansök med CV, samt personligt brev som förklara varför du är rätt person för den här tjänsten senast den 31 oktober 2021. Notera att ansökningar inte tas emot via e-post.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi har gjort vårt val av kanaler för den här rekryteringen och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

Om företaget

AAK Sweden AB