HR SPECIALIST - konsultuppdrag

AH Executives

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Timanställd
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
5 dagar sedan

AH Executives har utifrån flera års erfarenhet skapat en unik och framgångsrik modell i syfte att säkerställa rätt kandidater och kompetens kopplat till våra uppdragsgivares mål och visioner. Vår samlade kompetens och kundanpassade processer ligger till grund för utvecklande och lyckade samarbeten, rekryteringar och interimslösningar. 

AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och bransch. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer kontinuerligt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. AH-modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.  

HR Specialist - konsultuppdrag

Till vår kund som är en myndighet i centrala Stockholm söker vi en erfaren HR Specialist.

I detta uppdrag kommer du att arbeta brett med samtliga HR processer. Du kommer att arbeta med löpande HR stöd hos myndigheten och ansvara för en utsedd grupp av chefer och medarbetare.

Kompetens

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av brett arbete med HR och har erfarenhet av kvalificerat HR stöd i statlig organisation. Dvs du måste ha praktisk erfarenhet av den statliga arbetsrätten och dess särreglering. 

Du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande.

Fördjupad kunskap i arbetsmiljö är meriterande.

Som person

Du har ett konsultativt förhållningssätt och har lätt för att bygga relationer. Du är van vid att arbeta självständigt, och har ett bra eget driv.

Då tjänsten innebär en stor spännvidd av arbetsuppgifter är det viktigt att du är handlingskraftig, flexibel och strukturerad. Du har en god kommunikativ förmåga, lätt för att samarbeta och är en duktig administratör.

Om tjänsten

Arbetsplats: Stockholm

Omfattning: Heltid

Uppdragets längd: Start 1 oktober - 30 januari 2022

I detta uppdrag kommer du att vara anställd av AH Executives och vara en del av vår gemenskap. 

Kontakta gärna Inez Almquist på 0737084194 alt 

inez.almquist@ahexecutives.se

 om du vill veta mer. 

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen!


Om företaget

AH Executives

BRANSCH
Government and Military