Anställningsform

Heltid

skickad

5 dagar sedan

Placering

Stockholm, STHM

Beskrivning

2Complete Group AB
Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med bemanning och rekrytering? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker dig som har arbetat som bemanningskoordinator, HR-assistent eller konsultchef sedan tidigare. 2Complete arbetar med tjänster inom bland annat kundservice, HR, IT, försäljning, industri och lager. Ditt ansvarsområde kommer ligga inom industri, lager och teknik. Du kommer bli en del av ett härligt team med högt i tak där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Några av dina arbetsuppgifter:
- Skriva annonsunderlag
- Göra urval av ansökningar
- Telefonavstämningar samt kompetensbaserade intervjuer
- Utföra search i olika databaser och digitala kanaler
- Genomföra referenstagningar och bakgrundskontroller
- Utföra kundmöten och hålla i hela processer från start till mål
- Diverse administrativa arbetsuppgifter

Du kommer bli en viktig lagspelare, du kommer vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen hos dina kunder samt utföra andra arbetsuppgifter rörande konsulter, löner och liknande. Du kommer få ta eget ansvar och vi ser gärna att du vill ta ett större helhetsansvar och då driva dina egna kunder framåt tillsammans med våra Account managers.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor och du drivs av att utvecklas. Du är en vinnarskalle som har ett genuint engagemang och du arbetar aktivt för att hela tiden driva processerna framåt. Hög ambitionsnivå, struktur och positiv energi är några av de egenskaper som vi ser som meriterande för att lyckas i rollen som HR-koordinator/Konsultchef.

Du har erfarenhet av att arbeta med service och det är meriterande om du arbetat administrativt tidigare. Har du arbetat med rekrytering under tidigare anställningar är detta meriterande. Du har god datorvana och B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag. Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins, emily@2complete.se eller 073-365 68 32.

Sökord: Konsultchef, rekrytering, rekryterare, HR-assistent, Rekryteringskoordinator

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.


Om företaget

Company Logo 2Complete AB
Company Logo 2Complete AB
Company Logo 2Complete AB
Company Logo 2Complete AB

2Complete AB

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Företagets storlek

20 till 49 anställda

Bransch

Management Consulting Services

Grundat

2010

Website

https://2complete.se/