Typ av jobb

Heltid

Skickad

3 dagar sedan

Beskrivning

Brightby Bemanning

Nu söker vi per omgående en konsult till vår kunds kontor i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att arbeta som handläggare inom inkasso. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och löpa i minst 7 månader. Möjlighet till förlängning finns.

Arbetsuppgifter:

Ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder som har hamnat på obestånd. Som inkassohandläggare får du ta hand om uppdraget att via telefon och mail kontakta personer som inte har betalat sin räkning eller skuld, och påminna dem om deras skyldigheter att betala. Det förekommer även samtal och mail från personer som har frågor eller funderingar kring sina skulder och om de kan få hjälp med t ex en avbetalningsplan för att betala sin skuld. Viktigt är att du trivs i en roll som kombinerar både administration och kundkontakt, då du arbetar lösningsorienterat för att nå överenskommelser med så många slutkunder som möjligt.

Vi tror att du?

  • Är en person som med en positiv inställning och ett lugn kan tala direkt med kunder som, vid tillfället, kanske inte är helt tillmötesgående.
  • Du är en driven och engagerad person med ”skinn på näsan” och som vågar ställa tuffa frågor.
  • Du är en serviceinriktad och lösningsfokuserad person.
  • Har tidigare erfarenhet av att använda telefonen som verktyg, t ex från krav och inkasso eller telemarketing.
  • Har ett intresse för juridik.

Tidigare erfarenhet av krav- och inkassohandläggning är mycket meriterande.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !


Om företaget

B
B
B
B

Brightby Bemanning

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med projekt, interimstjänster samt rekrytering inom ekonomiområdet. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och består idag av ca 400 medarbetare.

Företagets storlek

100 till 499 anställda