Scandinavian Radio Technology AB
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
6 dagar sedan

Beskrivning

Försäljningschef
Stockholm

Vill du arbeta med spännande produkter med den senaste tekniken? Drivs du av att leda en grupp mot företagets uppsatta mål och vara med på en utvecklande och spännande resa? Då finns jobbet här!

Scandinavian Radio Technology är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer kommunikationsprodukter med inriktning mot säkerhet och spårning. Vi är litet och sammansvetsat gäng som brinner för teknisk produktutveckling och drivs av viljan att lösa våra kunders problem. Vi arbetar nära svenska myndigheter och säkerhetsbolag och har alltsedan ett decennium tillbaka en stark marknadsposition på den svenska personlarmsmarknaden.

Om rollen
Vi söker en ledare och försäljningschef med förmåga att främja tillväxt och utveckla vinnande team. I din roll som försäljningschef kommer du ha resultat- och personalansvar samt vara med och utveckla vårt erbjudande, verksamhet och strategiska inriktning. Du är vår länk gentemot marknaden samt den drivande kraften i utvecklingen av våra kundrelationer. Du följer upp mål och vägleder din personal i det dagliga arbetet. Självklart bidrar du även operativt med eget säljarbete.

Kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet av personalansvar och målstyrt ledarskap
 • Fem års erfarenhet av affärsutveckling och/eller försäljning
 • Tidigare erfarenhet av försäljning i teknikintensiv verksamhet
 • God svenska och engelska i både tal och skrift
 • Eftergymnasial utbildning inom försäljning / ledarskap är meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är resultatinriktad, kommunikativ, initiativrik. Du drivs av att nå uppsatta mål och trivs med att coacha andra att nå sina mål. Som person är du ödmjuk och prestigelös med en positiv attityd och vilja att hantera, utveckla och arbeta i ett spännande företag. För att lyckas i rollen ser vi även att du är strukturerad och metodisk.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande nyckelroll där du utvecklar ett befintligt säljteam som på sikt ska växa. Du blir en del av ett sammansvetsat och prestigelöst bolag där vi tillsammans har möjlighet att skapa fortsatt framgång i ett bolag vars produkter ibland är livsavgörande. Du erbjuds marknadsmässiga villkor.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Ulf Hammar på 0706-06 31 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Scandinavian Radio Technology AB etablerades i sin nuvarande form under slutet av 2004 men vi har anor som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. De gamla erfarenheterna från utveckling av industriella applikationer tar vi tillvara på än idag när vi utvecklar nästa generations produkter. Scandinavian Radio Technology är idag 18 anställda och omsätter 24 MSEK.

Om företaget

Scandinavian Radio Technology AB logo

Scandinavian Radio Technology AB

Vi på Säljpoolen rekryterar specialister inom försäljning, ledarskap och marknad, och har gjort det sedan 1995.

Sugen på befordran?

Arbetar du som chef, säljare eller inom marknad? Är du duktig? Vill du utvecklas ännu mer?

Vi är alla säljares bästa vän. Vi ser till att de säljare/säljchefer som verkligen förtjänar sin titel får möjlighet att hitta sin nya utmaning via oss!

Sättet att söka jobb idag ser inte ut på det sätt det gjorde när vi startade bolaget för 20 år sedan. Då skrev man som sökande brev och skickade in – Idag söker man jobb på nätet och via mobil. Hur man söker jobb om 5 år kommer säkerligen förändras än mer - vi skall vara med på den resan och se till att du som söker jobb alltid kan göra det på ett modernt, säkert och bra sätt.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta din nästa utmaning som exempelvis

 • Säljare
 • Innesäljare
 • Key Account Manager
 • ÅF Säljare
 • Marknadsassistent
 • Marknadsförare
 • Marknadschef
 • Country Manager
 • Säljledare
 • Försäljningschef
 • Eller kanske som marknadsinriktad VD

Många av de kandidater vi har träffat är idag våra kunder och anlitar oss för att stärka sina organisationer. Vi tror att det beror på att vi alltid behandlat och informerat våra kandidater på ett sätt som gör att de får förtroende för oss. Det är enkelt, vi har försökt tänka på hur vi själva ville bli bemötta när vi sökt jobb.

Vi är rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö - och vi vill hjälpa dig att hitta din nästa utmaning någonstans i Norden.

Jobbsökartips:

Vill du få tips på vad du kan tänka på när du söker ett spännande jobb?

http://www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/soka-jobb-tips" target="_blank

Hittar du inte rätt jobb för dig just nu?

Tag dig tre minuter och registrera ett matchmail hos oss så skickar vi jobbtips till din mail när det dyker upp något inom dina intresseområden!

Var social med oss!

Följ oss gärna på våra sociala medier, vi finns på Facebook, Linkedin, Twitter och Instagram. https://register.masterhelp.se/candidate/login/" target="_blank

FÖRETAGSINFORMATION
FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
GRUNDAT
1995
WEBBPLATS
https://www.saljpoolen.se/sv