Försäljningschef till Metsä-Tissue AB, Stockholm

Metsä-Tissue AB

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
30+ dagar sedan

Försäljningschef / Sales Manager
Stockholm

Vill du vara med och utveckla papperskategorin med marknadens starkaste varumärken? Här erbjuds du som brinner för försäljning och ledarskap en mycket attraktiv säljchefsroll. På Metsä Tissue har vi fokus på hållbarhet med förnybar råvara och nordiskt trä, vilket är bra för hela världen.

Din roll
I rollen som Sales Manager hos oss på Metsä Tissue kommer du att arbeta med att leda, coacha och utveckla vår försäljningsorganisation som består av 12 fältsäljare. Tillsammans med dina medarbetare kommer du att genomföra åtgärder som driver papperskategorin mot ökad lönsamhet. Du arbetar för att våra mål uppnås vad gäller förväntan och kvalitet. Genom coaching, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och få dina medarbetare att växa. Rollen innefattar fullt personal- och resultatansvar. Du rapporterar till Sales & Marketing Director Konsument.

Din profil
För att lyckas som Sales Manager hos oss på Metsä Tissue brinner du för att motivera, påverka och skapa. Vi söker dig som har naturliga ledaregenskaper, är energisk, affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men också snabbfotad och resultatinriktad. Genom ett positivt och passionerat engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda dokumenterade resultat i en liknande roll inom retail; företrädelsevis inom FMCG / dagligvaruhandeln och/eller detaljhandeln. Du har en analytisk och ekonomisk förståelse samt förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ. Vi ser även att du har naturliga ledaregenskaper, en optimistisk och modig attityd samt goda kunskaper i Office-paketet, där Excel är ett önskvärt kompetenskrav.

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet att få vara med och utveckla framtidens skogsindustri. Om du tror på förnybarhet och vill främja ökad användning av fossilfria material är detta rätt ställe för dig. Detta är ett unikt tillfälle att bli en del av en dynamisk arbetsplats med sunda värderingar, där du kan utveckla din karriär i ett ledande konsumentvaruföretag med starka och marknadsledande varumärken.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om fötetaget
Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter i Europa. Våra främsta varumärken är Lambi och Serla. Med produktionsanläggningar i sex olika länder sysselsätter vi cirka 2750 personer. Vår omsättning 2016 var 1 miljard Euro. Metsä Tissue hör till Metsä Group.

Sökord: chef, säljchef, säljare, utesäljare, fältförsäljning, distriktsäljare, distriktssäljare,

Om företaget

Metsä-Tissue AB

Vi på Säljpoolen rekryterar specialister inom försäljning, ledarskap och marknad, och har gjort det sedan 1995.

Sugen på befordran?

Arbetar du som chef, säljare eller inom marknad? Är du duktig? Vill du utvecklas ännu mer?

Vi är alla säljares bästa vän. Vi ser till att de säljare/säljchefer som verkligen förtjänar sin titel får möjlighet att hitta sin nya utmaning via oss!

Sättet att söka jobb idag ser inte ut på det sätt det gjorde när vi startade bolaget för 20 år sedan. Då skrev man som sökande brev och skickade in – Idag söker man jobb på nätet och via mobil. Hur man söker jobb om 5 år kommer säkerligen förändras än mer - vi skall vara med på den resan och se till att du som söker jobb alltid kan göra det på ett modernt, säkert och bra sätt.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta din nästa utmaning som exempelvis

 • Säljare
 • Innesäljare
 • Key Account Manager
 • ÅF Säljare
 • Marknadsassistent
 • Marknadsförare
 • Marknadschef
 • Country Manager
 • Säljledare
 • Försäljningschef
 • Eller kanske som marknadsinriktad VD

Många av de kandidater vi har träffat är idag våra kunder och anlitar oss för att stärka sina organisationer. Vi tror att det beror på att vi alltid behandlat och informerat våra kandidater på ett sätt som gör att de får förtroende för oss. Det är enkelt, vi har försökt tänka på hur vi själva ville bli bemötta när vi sökt jobb.

Vi är rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö - och vi vill hjälpa dig att hitta din nästa utmaning någonstans i Norden.

Jobbsökartips:

Vill du få tips på vad du kan tänka på när du söker ett spännande jobb?

http://www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/soka-jobb-tips" target="_blank

Hittar du inte rätt jobb för dig just nu?

Tag dig tre minuter och registrera ett matchmail hos oss så skickar vi jobbtips till din mail när det dyker upp något inom dina intresseområden!

Var social med oss!

Följ oss gärna på våra sociala medier, vi finns på Facebook, Linkedin, Twitter och Instagram. https://register.masterhelp.se/candidate/login/" target="_blank

FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
GRUNDAT
1995
WEBBPLATS
https://www.saljpoolen.se/sv