Försäkringschef till Alla BRF

Amendo

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
5 dagar sedan

Är du vår kunds nästa ledare? Vill du jobba som försäkringschef för en försäkringsförmedling och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.

Arbetsbeskrivning

Positionen innehåller personalansvar där du fördelar arbetet för en grupp försäkringsförmedlare och ansvarar för att leda, coacha och följa upp ditt team. Du är huvudansvarig för att förhandla grupplösningar och andra samarbetsavtal med svenska och internationella försäkringsgivare. Du kommer att få en befintlig kundportfölj. Du kommer även att ansvara för uppbyggnad av teamet samt driva och leda förändrings- och utvecklingsarbete vilket inkluderar etablerandet och säkerställandet av nya arbetsrutiner och processer. 

Du kommer att få resultatansvar med budgetmål. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen. Du får en gedigen introduktion och nödvändiga utbildningar och certifiering om dessa saknas.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som gillar att jobba med att utveckla teamet, är positiv men ändå har skinn på näsan. Du har fördel av att leda sedan tidigare, du är självgående med en god förmåga att skapa dina egna förutsättningar och tar egna initiativ.

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa samarbeten och bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa långsiktiga samarbeten så räds du inte av att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du förtroendeingivande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är en strategisk, prestigelös och ödmjuk ledare som gillar att driva fram en bra gruppsammanhållning.

Om företaget

ABRF Group AB grundades 2015. Med över 200 000 användare varje månad är allabrf.se Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Företaget erbjuder digitala tjänster till bostadsrättsföreningar med det övergripande syftet att förenkla vardagen för BRF-styrelsemedlemmar och förbättra föreningens ekonomi.

Inom försäkringsområdet agerar bolaget som en oberoende försäkringsförmedlare med fokus på fastighetsförsäkring för bostadsrättsföreningar. Verksamheten inom försäkring växer snabbt och idag har bolaget över 400 kunder. Som teamlead arbetar du i ett snabbväxande och ungt team med ca 20 kollegor. Kontoret finns i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian. 

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar ABRF Group AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på emma.persson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 

#LI-EP1
#försäkring

Om företaget

Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag verksamma över hela Sverige med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Idag är vi cirka 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och visionen att utveckla världen med kompetens. 

Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Hur är det att arbeta som konsult hos Amendo? Vår största tillgång är våra kollegor - och för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Insurance
WEBBPLATS
https://www.amendo.se/