Anställningsform

Heltid

skickad

5 dagar sedan

Placering

Stockholm, STHM

Beskrivning

Om tjänsten
Vi söker nu en ny senior medarbetare Senior Tax Manager eller Tax Director till vår skatteavdelning i Stockholm. Vi sitter i nya fina lokaler på Sveavägen. Skattegruppen i Sverige uppgår till drygt 50 medarbetare, varav cirka 30 av dessa tillhör region Öst där denna tjänst är placerad. Du kommer från dag ett att bli en viktig del av BDOs skatteteam och få möjlighet att vara med och utveckla moms-verksamheten inom BDO. Här erbjuds du en bred tjänst med goda utvecklingsmöjligheter och med stort ansvar. Är du rätt person kommer du snabbt att få möjlighet att driva projekt med eget ansvar direkt mot kund.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Rådgivning gentemot våra kunder i löpande ärenden gällande momsfrågor, både internationellt och nationellt.
  • Delta i marknadsföringsarbete gentemot externa och interna kontakter samt vidareutveckla kundrelationer i ditt dagliga arbete.
  • Du kommer att ingå i kundteam tillsammans med konsulter inom bl.a. tull och internationell företagsbeskattning samt samarbeta med andra affärsområden. Då det är en bred roll där du besitter värdefull kompetens kommer du även att bistå våra revisorer och rådgivare med kunskap kring området.

Vem söker vi?

  • Du har en avslutad akademisk examen inom exempelvis ekonomi eller juridik, meriterande med inriktning mot skatterätt.
  • Du har flera års erfarenhet av arbete med momsfrågor, fördelaktigt från revisions- eller annan konsultbyrå.
  • Du är materiellt kunnig med förmågan att se helheten i uppdragen.
  • Du har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en global organisation.
  • Meriterande om du har erfarenhet inom M&A-uppdrag (Due diligence och transaktioner)

Hos BDO värdesätter vi service-och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Vi ser även att du som medarbetare är proaktiv i ditt arbete och trivs med att arbeta i en progressiv miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande.

Vi erbjuder dig
På BDO sätter vi medarbetarna främst! Anledningen är enkel, vi ska vara bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi erbjuder även generösa förmåner med ett gediget friskvårdspaket och roliga personalaktiviteter!

Du får ta dig an en utvecklande roll där du har stor möjlighet till personlig utveckling och eget ansvar. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med våra drivna och fantastiska kollegor som brinner för sina yrken! Vidare får du arbeta i en prestigelös och inkluderande kultur med familjekänsla där alla har möjlighet att växa, både som individ och yrkesperson. Inte minst blir du en viktig del av vårt passionerade Skatteteam!

Läs mer om BDO som företag här.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om hur vi på BDO behandlar dina personuppgifter.