Typ av jobb

Heltid

Skickad

1 dag sedan

Beskrivning

2Complete AB
Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren Automationsingenjör som söker nya utmaningar? Vill du bli en del av ett innovativt och utvecklande bolag? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Automationsingenjör som kan arbeta agilt i deras olika projekt med inriktning inom automation, programmering eller konstruktion. Du ingår i deras arbetsgrupp som består av 27 medarbetare i olika åldrar, med olika arbetsuppgifter och erfarenhet.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Om företaget
Mer information ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har minst ett par års arbetslivserfarenhet som Automationsingenjör och erfarenhet av att aktivt arbeta med programmering av PLC baserade styrsystem. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot automation, programmering eller konstruktion. Har du erfarenhet av DCS system så som ABB 800XA är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att arbeta strukturerat även under press.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

#automationsingenjör

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.


Om företaget

2
2
2
2

2Complete AB

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Företagets storlek

20 till 49 anställda

Grundades

2010