Typ av jobb

Heltid, Deltid

Skickad

7 dagar sedan

Beskrivning

Ekonomiassistent

 

”För dig som gillar ordning och reda”

 

 

Om Jobbet

 

Tillsammans med två kollegor med andra huvudarbetsuppgifter utgör ni navet i bokhandelskedjan Ugglan med 83 medlemsbutiker. Det innebär en flexibel arbetsdag där man dels har kontakt med våra butiker och leverantörer även om huvuduppgifterna är knutna till den interna ekonomin. Då vi är en mindre arbetsplats innebär det också att vi hjälper varandra för bästa resultat och det ger också varierande arbetsdagar.

 

Tjänsten innebär löpande arbete med vår interna bokföring, kund och leverantörsreskontra samt offertinhämtning. Här är våra butiker också våra kunder. In och utbetalningar, skatteredovisningar, avstämningar, personal och löneadministration.

Vi är anslutna till ett branschpresentkort där det ligger på denna tjänst att administrera butikernas saldoavstämning kvartalsvis. Våra butiker blir det också viss kontakt med då det i faktureringen innehåller tjänster och varor som vi vidarefakturerar till butikerna. Vi sammanställer också butikernas försäljningsstatistik månadsvis.

Du ansvarar för löpande bokföring och sammanställning inför bokslut enligt revisorns instruktioner samt registrering av tillkommande bokslutsposter.

 

För att lyckas och trivas med tjänsten ser vi dig som självständigt kan ta ansvar för arbetsuppgifter och strukturera din arbetsdag. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är social och kommunikativ och tycker om att förenkla och effektivisera processer.

 

I tjänsten som ekonomiassistent arbetar du med ett brett arbetsområde och i nära samarbete med vår Vd som är huvudansvarig för ekonomin. Tillsammans med dina kollegor utgör du och din tjänst en viktig funktion inom Ugglan.

Ugglan i Sverige AB

www.ugglanbokhandel.se

 

Om Ugglan i Sverige

Vi är idag 84 bok- och pappershandlare över hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och vi arbetar för ett levande bokhandelsnät.
Vår lokala prägel är stark och sortimentet kan skilja mellan butikerna även om vi arbetar med gemensamma inköp och leverantörer.

I våra butiker hittar du kunnig och engagerad personal som brinner för vårt breda bokhandelssortiment.
Vi har utöver ett stort utbud av böcker också en bredd på kontorssidan: hos oss hittar du allt du behöver för arbetsplatsen och hemmakontoret, men också pussel, spel och konstnärsmaterial.

Ett flertal av våra butiker har etablerat lokala webshopar.

En typisk Ugglanbokhandel ligger på ett bra läge i ett samhälle där invånarna har god lokalkännedom och stort förtroende för sin bokhandel

Ugglan i Sverige AB

 

Olof Wijksgatan 3

412 55  Göteborg

 

Omfattning: 40% tjänst alt att du har eget företag

 

”Med denna tjänst blir du en del av ett glatt och familjärt team”

 

Utbildning

Gymnasial utbildning

 

Kompetenser

MS Office

Wisma Bokföring och lön

Bokföringsvana