Typ av jobb

Heltid

Publicerad

2 dagar sedan

Plats

Stockholm, STHM

Beskrivning

Arbetsbeskrivning

Brinner du för för e-handel och digital media? Älskar du innovativ försäljning och är en fena på att sätta upp marknadsstrategier? Har du erfarenhet och kunskap om digital marknadsföring och är genuint intresserad av analysering och optimering? Är du en ansvarsfull och strukturerad teamplayer? Då är det kanske dig vi söker. 

 

Skyltar & Märken
AB tillverkar och säljer skyltar. Vi skapar grafiska lösningar, mycket med betoning på information och trafiksäkerhet. Vi har funnits sen 1953. Vi finns i Kista och Söderhamn, där vi bl.a har egen tillverkning.

Vi söker nu en E-commerce Manager som ska ansvara för vår digitala upprustning. Rollen omfattar bland annat att hålla vår webbsida samt hantera sociala kanaler uppdaterade med bilder och välskriven copy. Du kommer även att sätta upp strategier för vår digitala marknadsföring, med stöttning av vårt “traditionella” marknads- och säljteam, samt ansvara för alla digitala kampanjer (samt optimering av dessa). 

 

Du som söker tjänsten har erfarenhet och mycket god kunskap om digital marknadsföring. Du är duktig på att skriva inspirerande och säljande copy, samt har en bra känsla för att koppla ihop bild och text. Ett genuint intresse för att analysera siffror är viktigt och du behöver samtidigt vara innovativt lagd för att skapa nya marknadsstrategier och bidra till företagets utveckling online. Du blir således också företagets öron och ögon online, där du interagerar med kunder och även håller dig uppdaterad om digitala trender. Du behöver vara en teamplayer, men samtidigt kunna arbeta självständigt, strukturerat och ansvarsfullt med fokus på såväl på vision som lönsamhet. 

Övrigt

Har du frågor kring tjänsten? 

Kontakta Martin Tylebo, martin.tylebo@skyltar.se

 
Sökord: E-commerce, webb, marknad, webbmarknadsföring, digital marknadsföring