Academic Work
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Örebro, ÖBRO
SKICKAD
3 dagar sedan

Beskrivning

Hos vår kund får du arbeta med IT-support i en roll med mycket frihet och ansvar. Nu söker vi dig vars hjärta slår extra hårt för IT och som trivs i en roll med kundkontakt. Vår kund står inför en expansiv period och söker nu efter dig som vill vara en del av den resan.

Om tjänsten

Vår kund utvecklar, paketerar och levererar IT-tjänster åt medelstora och stora bolag, organisationer och offentlig sektor. Vår kund finns på flera städer och orter över hela Sverige. På kontoret i Örebro arbetar cirka 50 personer och som drifttekniker kommer du tillhöra ett team om 15 kollegor. Här arbetar man nära varandra i en social och trivsam miljö. När omständigheterna tillåter samlas dem ofta på After Works eller andra gemensamma aktiviteter för att skapa en god sammanhållning. Här är personalomsättningen låg, vilket skvallrar om att personalen verkligen trivs.

Du erbjuds

 • Fina karriärmöjligheter internt inom bolaget
 • En roll med mycket frihet under ansvar och där du får utlopp för din kreativa problemlösningsförmåga

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer att anställas som konsult via Academic Work i 6 månader. Blir det ett lyckat samarbete väntar en överrekrytering till företaget, alternativt en förlängning av uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker sköter du tillsammans med dina kollegor driften av återkommande kunders system. Här arbetar man nära kunderna vilket innebär att du har möjlighet att bygga nära relationer med dina kunder med målet att de alltid ska känna sig trygga med er kompetens och service. Teamets mål är en skyhög kundnöjdhet och det når ni genom att arbeta brett och med höga behörigheter i systemen.

Tjänsten passar dig som trivs i en tekniskt hög roll där du har mycket frihet och där du har hög behörighet i systemen och får möjlighet att lösa mycket själv och arbeta både djupt och brett.

Vi söker dig som

 • Har en genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning IT, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Ett gediget IT-intresse, i din ansökan ska ditt IT-intresse framgå tydligt
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kundkontakt sker på båda språken i tal och skrift

Vi ser även att du har erfarenhet av: * Windows Server/Klient * AD och GPO * Office 365 och Azure * RDS och Citrix

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Som person är du:

 • Strukturerad samt gillar ordning och reda
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande

För att trivas i rollen är det viktigt att du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt och samarbete

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Arbetstider: Vardagar 7-16/8-17. Var 6:e vecka arbetar du kväll 15-00 och var 7:e arbetar du en helg dagtid.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centralt i Örebro

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om företaget

Academic Work logo

Academic Work

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. 

Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på academicwork.se 

 

FÖRETAGSINFORMATION
FÖRETAGETS STORLEK
1,000 till 1,499 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
WEBBPLATS
http://www.academicwork.se