Sopra Steria Sweden
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Östersund, STHM
SKICKAD
3 dagar sedan

Beskrivning


Är du social, driven och entreprenöriellt lagd?

Motiveras du av lagarbete där vi tillsammans växer och är med på en framgångsrik resa?

Då borde du flytta in på vårt innovativa Östersundskontor och bidra med dina kunskaper inom Data Engineering / BI / Data warehousing. Bli en del av vår senaste satsning i Östersund, kring Data & Analytics! Läs gärna mer här: https://www.soprasteria.se/aktuellt/vi-utokar-verksamheten/

Sopra Sterias team i Östersund fortsätter att växa. Vi består redan av ett gäng sociala och drivna medarbetare som brinner för att utvecklas inom vår yrkesroll. Vi hjälper varandra och våra kunder att nå sina mål. Vi vill dock bli några fler, det är här du kommer in i bilden…

Nu söker vi dig som vill utvecklas som Data Engineer genom att anta nya utmaningar tillsammans med oss. Detta är ett nytt verksamhetsområde i Östersund. Sopra Steria Sverige har ett grymt team inom Data & Analytics och nu är vi otroligt glada över att kunna erbjuda denna kompetens lokalt i Östersund också. Några kompetenta kollegor är redan rekryterade under våren, nu bygger vi vidare på D&A-teamet. Är du nästa pusselbit?

Som konsult på Sopra Steria kommer du att få arbeta med spännande uppdrag som bidrar till nytta i samhället. Här tar du ansvar för dina uppgifter tillsammans med kunniga och hjälpsamma kollegor.

Som person tror vi att du är drivande, ansvarstagande och har en förmåga att själv hitta förslag till förbättringar och nya lösningar. Vi tror dessutom att du har ett brinnande intresse för teknik. Samtidigt är du både van vid och vill jobba nära kundens verksamhet. Vi på Sopra Steria anser att samarbete är viktigt för framgång och vi tror därför att du är en flexibel team-player. Lär känna oss här: https://www.northerntechrepublic.com/soprasteria

Vem är du?

  • Du har en högskoleutbildning (Civilingenjör, Industriell ekonomi, Matematik, statistik eller motsvarande)
  • Du har minst 3 års erfarenhet av att jobba med datalager och/eller rapporter/dashboards, till exempel med SQL, SSIS, SSAS, SSRS, Power BI, eller Qlik.
  • Du har en mycket god vana av att visualisera och presentera datadrivna insikter.
  • Du har en stark analytisk förmåga
  • Erfarenhet av programmeringsspråk för dataanalys, som exempelvis R, Python, Matlab etc. är meriterande.
  • Erfarenhet av Azure är meriterande.
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande i Europa inom digital transformation. I Östersund siktar vi på att bli 50 medarbetare inom 5 år. Vi har en stark sammanhållning och vi jobbar kontinuerligt för att alla medarbetare ska känna sig delaktig i kontorets utveckling och vision.

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Vi har som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen och våra ledord är innovation och Power of sharing.

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida! Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail. Om du har frågor om tjänsten eller oss som bolag är du välkommen att kontakta Mona Swartling,

mona.swartling@soprasteria.com

Urvalsprocessen sker löpande och rollen kan bli tillsatt innan utsatt slutdatum. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om företaget

Sopra Steria Sweden logo

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Management Consulting Services
GRUNDAT
1983
WEBBPLATS
http://www.soprasteria.se