Sopra Steria Sweden
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
3 dagar sedan

Beskrivning


Vi söker nu konsulter som brinner för Krav och som vill växa med oss och förstärka vårt Advisory-team i Stockholm i rollen som Business Analyst.

Som konsult på Sopra Steria är du del av en snabbrörlig, flexibel och växande organisation med stor framåtanda och attraktiva karriärmöjligheter. Ett av Sopra Sterias starkaste erbjudanden är att stötta verksamheter i sin transformation till kundcentrerade och datadrivna organisationer. Vi hjälper våra kunder att ta ett strategiskt grepp om deras data för att med utgångspunkt i affärsnyttor skapa förutsättningar för önskad förflyttning – från affär och kunderbjudande, till operativ modell, förmågor och teknik.

Bland våra kunder finns de mest renommerade företagen och organisationer i regionen och nationellt. Kombinerat med den internationella koncernens samlade kundbas, kunskap och strukturkapital finns alla möjligheter till hög grad av personlig och professionell utveckling.

Power of Sharing är vårt motto – vi delar med oss av vår kunskap till varandra och till våra kunder. Det är en av ingredienserna till att vi har roligt på jobbet och utvecklas!

För att kunna möta våra kunders ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi nu nya kollegor med erfarenhet av kravfångst i rollen som Business Analyst där vi kan hjälpa våra kunder att brygga kommunikation mellan verksamhet och IT. Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat med kravfångst i utvecklingsprojekt för moderna IT-system och som har lätt att sätta sig in i olika verksamheter.

Vem är du?

Som person tror vi att du är mycket drivande och ansvarstagande, att du brinner för smarta lösningar, har stort verksamhetsintresse och intresse för IT. I rollen som Business Analyst kan du självständigt driva insamling av användarnas behov, omvandla dessa till tydliga krav och sedan på ett förståeligt sätt förmedla och arbeta med dessa tillsammans med användarna, utvecklare och testare. Vi tror att du trivs bäst i Agila miljöer med fokus på kvalitet, samarbete och leverans.
Vi på Sopra Steria tycker att samarbete är viktigt för framgång och vi tror därför att du är en stark team-player.

Vad kännetecknar dig?

  • Du har några års erfarenhet av systemnära kravarbete
  • Du har arbetserfarenhet av att dokumentera krav i form av user stories
  • Du har arbetserfarenhet av att modellera komplexa krav och beroenden
  • Du har god förståelse kring agila utvecklingsmetodiker och tillhörande kvalitetsarbete
  • Du behärskar verktyg som Visio eller Lucidchart, eller annat verktyg lämpligt för dokumentation av processer och krav
  • Du är analytisk, driven, tydlig och kommunikativ som person
  • Du har en relevant högskoleutbildning
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Tidigare erfarenhet inom konsultyrket är meriterande.

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi mer än 45 000 medarbetare. 470 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Sopra Steria rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation

Under 2021 utsågs Sopra Steria till en av topp-15 bästa arbetsplatserna i Sverige, via globalt renommerade Great Place to Work (GPTW) vilket vi är mycket stolta över!

Ansökan

Via annonsen på Sopra Sterias hemsida kan du ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto.

Frågor kring rollen/bolaget? Välkommen att kontakta Karin Bildt epost: karin.bildt@soprasteria.com

Sista ansökningsdatum 2021-12-31, tveka inte att skicka in din ansökan snarast möjligast, urval sker löpande.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om företaget

Sopra Steria Sweden logo

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Management Consulting Services
GRUNDAT
1983
WEBBPLATS
http://www.soprasteria.se