BDO Talang – en digital casekväll för dig som vill jobba med revision

BDO

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
5 dagar sedan

Är du nyfiken på revision men känner att du inte riktigt har fått kläm på vilka BDO är? BDO Talang är ett rekryteringsevent där vi bjuder in framtida talanger att träffa oss och få chans att lära känna både oss som företag men även hur det är att jobba med revision. Om du ska skicka en ansökan? Har du intresse av revision är det inget att dividera om.

Onsdagen den 13:e oktober bjuder vi in BDO:s framtida talanger till ett digitalt alternativt fysiskt event i Stockholm med fokus på att lösa case och mingla tillsammans med våra medarbetare och chefer på revision. Vi kommer att ses mellan klockan 16.00 – 19.00 för att tillsammans lära känna varandra lite bättre. Detta är ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter, inspireras och lära känna BDO som företag. Ett flertal av våra tidigare deltagare har fått anställning hos oss.

Vad erbjuder vi?
BDO har för andra året i rad utsetts till ett av årets karriärföretag 2021 inom ekonomi av Karriärföretagen och vi satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar samt skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är socialt och öppet, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi tror på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har mod, vilja, fokus och engagemang kan du nå hur långt du vill!

Vem söker vi?
Just nu söker vi revisorsassistenter till våra kontor i Stockholm med start i januari 2022 samt september 2022. Förutom att du är relationsdriven och analytisk så:

  • studerar du just nu ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision och förväntas ha en avslutad examen senast september 2022.
  • Du uppfyller Revisorsinspektionens krav för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor
  • Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, sälj och serviceyrken ser vi det som mycket meriterande.

Är du vår framtida talang?
Skicka i så fall CV, personligt brev och betyg till oss genom att ansöka redan idag!

BDO Talang är en del i vår rekryteringsprocess att hitta dig som vill börja arbeta som revisorsassistent hos oss med start under 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi kommer att återkomma till dig om du får en plats på BDO-talang!

Missa inte sista ansökningsdag den 30:e september. Notera vi ej tar emot ansökningar via mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!

Notera att vi ber att få återkomma om eventet kommer att äga rum fysiskt på vårt kontor eller om det blir digitalt beroende på FHMs rekommendationer.

Om företaget

BDO

Hos oss får du möjlighet att växa som individ och yrkesperson. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska vara bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både i Sverige och internationellt. BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. Gång på gång visar Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätning att vi har revisionsbranschens nöjdaste kunder.

FÖRETAGETS STORLEK
500 till 999 anställda
BRANSCH
Accounting and Auditing Services
GRUNDAT
1948
WEBBPLATS
http://www.bdo.se