Typ av jobb

Heltid

Skickad

3 dagar sedan

Beskrivning

AH Executives har utifrån flera års erfarenhet skapat en unik och framgångsrik modell i syfte att säkerställa rätt kandidater och kompetens kopplat till våra uppdragsgivares mål och visioner. Vår samlade kompetens och kundanpassade processer ligger till grund för utvecklande och lyckade samarbeten, rekryteringar och interimslösningar. 

AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och bransch. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer kontinuerligt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. AH-modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.  

Affärsorienterad Consultant Manager IT

Som Consultant Manager/Konsultchef ansvarar du för att leverera IT konsulter av högsta klass till våra uppdragsgivare. Du kommer att ansvara för hela processen, allt från införsäljning till behovsprofil, tillsättning, uppföljning och utvärdering. På AH Executives arbetar vi vanligtvis i team i tillsättningsprocesserna, en huvudansvarig och en delansvarig, så vi söker dig som gillar att driva på och är självgående men som också inser vikten av och värdesätter ett starkt och välfungerande team.

En naturlig del av rollen är att arbeta med affärsutveckling och försäljning, såväl med befintliga kunder som att skapa nya relationer.

Din profil

För oss är din personlighet det allra viktigaste och som du säkert redan listat ut söker vi dig som är målinriktad, driven och helt enkelt ser till att skapa resultat. En ambitiös, driftig, inspirerande och initiativrik person som brinner för att hjälpa våra kunder, kandidater, konsulter och vårt team att utvecklas och lyckas. 

Vi söker dig som har erfarenhet av Rekrytering/Bemanning (gärna inom IT), som älskar att göra affärer och som alltid vill ge det där lilla extra. Är du dessutom nätverkande, ambitiös, kundorienterad och initiativrik med hög kompetensnivå och yrkesstolthet så kommer du att bli en stjärna hos oss.

Om tjänsten;

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Vi erbjuder dig 

  • Ett dedikerat och kompetent team som ständigt söker nya möjligheter att utvecklas och göra saker bättre.
  • Korta beslutsvägar och stora möjligheter till personlig utveckling.
  • En prestationsinriktad miljö där vi ställer krav på varandra, utvecklas och har roligt tillsammans. 
  • För oss är din hälsa och välmående viktigt. Vill du ta en långlunch och träna är det självklart att du ska göra det!
  • Förutom semester, friskvård, tjänstepension och andra förmåner är man såklart ledig på sin födelsedag.
  • Börjar du arbeta tidigt är det såklart ok att gå tidigt. Du tar ansvar för ditt arbete och din leverans.
  • Sist men inte minst. Vi tränar tillsammans, vinner tillsammans och segrar firas direkt!

Har du frågor eller bara vill slå en signal för att se vilka vi är så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan!