.NET-utvecklare

IOSoft AB

Tanum, VTG

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Tanum, VTG, SE
Heltid
PLACERING
Tanum, VTG
SKICKAD
3 dagar sedan

Om rollen:

Vi växer och söker nu efter .NET-utvecklare, oavsett om du är i början av din karriär eller senior i din roll så ser vi fram emot att höra från just dig!

Hos oss blir du en del av ett team som utvecklar skräddarsydda mjukvaror till kunder från många olika branscher. Vi har högt i tak och vill att alla ska känna ansvar och utvecklas med sina arbetsuppgifter.

Hos oss kommer du jobba med:

  • C# .NET: Vi arbetar med .NET Core, Entity Framework och Blazor, men du kommer stöta på de flesta tekniker inom .NET.
  • Databas: Främst MSSql, men vi har även lösningar som kör MySql.
  • JavaScript: Ramverk som Angular, Vue och React.

Din profil:

Vi söker dig som brinner för .NET-utveckling! Vi söker flera .NET-utvecklare och har utrymme både för dig som är i början av din karriär och för dig som är en erfaren .NET-utvecklare. Vi har inga krav på akademisk utbildning och söker i första hand nya medarbetare med rätt driv och inställning. Om du har något spännande du kodat på fritiden är det också ett plus. Eftersom vi vill att alla ska kunna känna ansvar får du gärna vara självgående och ta egna initiativ i din programmering. Ditt intresse för teknik och nya lösningar gör att våra kundprojekt ständigt förbättras och drar nytta av ny teknologi. Du får ett extra plus i kanten om du lett ett utvecklingsteam eller om du har varit tekniskt ansvarig för stora komplexa projekt.

Hos oss får du:

Jobba i ett nybyggt kontor i Tanumshede tillsammans med 17 kollegor som jobbar med systemutveckling, drift & IT-support, projektledning, administration och kommunikation.

Vi erbjuder:

Vårt fokus ligger på individen, därav vet vi att det är viktigt med balans i arbetsliv och privatliv. Vi erbjuder dig bland annat flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och många fler förmåner.

Förutom att jobba med det du älskar har du även möjlighet att hitta vänner att utöva andra intressen med, några av oss spelar till exempel brädspel och tränar tillsammans. Ett par gånger om året åker vi på kickoffer och hittar på något kul ihop.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök” och skickar din ansökan via formuläret

Vid frågor kring tjänsten kontakta Rikard Skoog 010-55 191 01 eller rikard.skoog@iosoft.se

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Placering: Tanumshede, Bohuslän – Västra Götaland

Start: Enligt överenskommelse

 

Om företaget

IOSoft AB

BRANSCH
Computer/IT Services