Skip to main content

Intervju

Du kan aldrig vara helt förberedd för alla intervjufrågor eller intervjusituationer, men med de här tipsen kommer du förhoppningsvis en bra bit på vägen.


4 intervjumissar: så undviker du dem

Att gå på intervju innebär ofta en del stress – särskilt om du är nervös för att göra misstag som kan påverka dina chanser till att få jobbet. Tack och lov går det att undvika många missar genom lite förberedelse. Vi har listat de fyra vanligaste, inklusive tips på hur du kan kringgå dem.

Så briljerar du på en jobbintervju – trots att du inte är 100 % kvalificerad

Du har letat och letat, och tillslut hittar du det: det ultimata jobbet. Det är så perfekt för dig att du redan planerar vad du ska äta till lunch med dina nya kollegor. Tills du scrollar ner till de sista punkterna på jobbeskrivningen och upptäcker det hemska – att du inte är riktigt kvalificerad. Men ge inte upp - för så här löser du det!

8 varningstecken att hålla utkik för under en intervju

Ingen jobbintervju är komplett utan den tillhörande frågan “Så, hur gick det?” efteråt. Ibland har det gått bra, ibland dåligt och ibland har du absolut ingen aning. Vi har listat några varningstecken du ska hålla utkik efter för att veta hur din intervju egentligen gått.